Nëse e keni harruar PIN-in tuaj, ne mund të krijojmë një PIN të ri për ju. Ne do t'ju dërgojmë një mesazh me tekst dhe E-mail për të rivendosur PIN-in tuaj. Ju lutemi shkruani numrin tuaj të anëtarësimit dhe numrin e telefonit celular / E-mailin me të cilin jeni regjistruar për të vazhduar tutje.

PIN-i i rivendosur do t’i dërgohet:

Kthehuni tek kyçja
;